nederlandse taal
english language

Poetry International Web
en/nl
dutch news
VACATURE - Bureaumedewerker M/V
This text is only available in Dutch
 

 

Stichting Poetry International vraagt vanuit Rotterdam aandacht voor poëzie uit binnen- en buitenland. Met verschillende programma’s stimuleert Poetry de ontmoeting en wisselwerking tussen dichters, vertalers en een zo breed mogelijk publiek, van poëziekenners en –liefhebbers. De belangrijkste activiteiten zijn het jaarlijkse Poetry International Festival, de online poëziecollectie Poetry International Web, de cursussen van de Poetry Academy en de jaarrond-programmering op wisselende locaties in Rotterdam. Poetry International is nauw betrokken bij initiatieven als De Grote Poëzieprijs, de Dichter des Vaderlands en de jaarlijkse Poëzieweek.

Poetry International is per 1 december a.s. op zoek naar 

Een Bureaumedewerker M/V
voor 8 tot 12 uur per week, met voorkeur voor een ZZP-er

De Poetry Academy verzorgt poëziecursussen, workshops, lezingen en masterclasses en stelt zich ten doel zo veel mogelijk mensen te bereiken die poëzie willen schrijven. De Poetry Academy is er voor jong en oud, beginneling of gevorderde. De poëzieliefhebber staat voorop: van vaste vorm tot vrije vorm, van klassieke poëzie tot Spoken Word, van schrijven op papier tot het voordragen van zelfgeschreven werk.

Wat ga je doen?
Je verzorgt de cursistenadministratie van de lessen die op de Westersingel plaatsvinden. Dat betekent dat je de inschrijvingen verwerkt, het cursusrooster maakt, masterclasses en workshops organiseert, contact onderhoudt met de docenten en verantwoordelijk bent voor de administratieve afhandeling. Op avonden dat gastdocenten lesgeven ben je gastheer / -vrouw.  

Je profiel
- Minimaal MBO werk- en denkniveau
- Affiniteit met de culturele sector
- Zelfstandig werkend, accuraat, efficiënt
- Goede communicatieve vaardigheden
- Bereid om zo nu en dan in de avonden of het weekend te werken
- Woonachtig in Rotterdam

Poetry International biedt
- Een dynamische werkplek, waarbij je brede ervaring opdoet
- Een nationaal en internationaal netwerk in de kunstensector
- Volwaardige collega in een klein team
- Werkplek midden in het centrum van Rotterdam
- Vergoeding afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 30,- per uur (ZZP).

Stichting Poetry International onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en heeft zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Interesse?
Sollicitatiebrieven met CV kunnen vóór 20 november 2018 per mail verstuurd worden naar nootenboom(@)poetry.nl ter attentie van Katja Nootenboom.

 
 
 

facebook (nl)
twitter (nl)
newsletter (nl)

facebook (int)
twitter (int)
newsletter (int)